Aksaray Haberleri - 06.02.2017 - 10:29
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman AK Parti Aksaray İl Başkanlığının düzenlediği toplantıya katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Aksaray’a geldi.
Bakan Yardımcısı Yayman; AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay parti yöneticileri ile birlikte Vali Aykut Pekmez’i Valilik Makamında ziyaret etti.
Vali Aykut Pekmez ile bir süre görüşerek bilgi alan Bakan Yardımcısı Yayman, Aksaray’ın önemli turizm değerleri bulunduğuna dikkat çekerek bu değerlerin tanıtımı noktasında yapılacak çalışmalara her zaman destek vereceklerini söyledi.
Bakan Yardımcısı Yayman; Aksaray’da herkesin kolayca erişebileceği merkezi bir yerde yeni bir kütüphane oluşturabileceklerini ifade ederek böyle bir çalışmanın ortaklaşa başlatılabileceğini söyledi. Aksaray’ın turizm değerlerinin en iyi şekilde anlatıldığı bir kitap çalışmasının da gerçekleştirilebileceğini ifade eden Yayman; bu konuda destek olacaklarını belirtti.
Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman Vali Aykut Pekmez’e kitap hediye ederken Vali Aykut Pekmez’de ziyaret anısına Aksaray’ın ünlü Taşpınar halısını hediye etti.
Aksaray Haberleri Prof. Dr. Zakir Avşar: Bayram geldi hoş geldi…
Aksaray Haberleri Ankara’da bayram mesaisi: 23 bin güvenlik personeli sahada
Aksaray Haberleri Petrol fiyatlarında yükseliş: Brent 113 doların üzerine çıktı
Aksaray Haberleri Galatasaray’da sakatlık şoku: Osimhen’de kırık, Lang ameliyata gidiyor
Aksaray Haberleri Vali Bakan: “Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı”
Aksaray Haberleri Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalistler belli oldu
Aksaray Haberleri MGK yeniden yapılandı: 3 başkanlık kuruldu
Aksaray Haberleri YEGESİAD’ın iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti
Aksaray Haberleri Malatya’da Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021