Yerel Haberler - 13.09.2025 - 9:18
ANKARA-BHA
Üretilen çantalar, 6 Şubat 2023’teki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Kilis’teki iki okulun öğrencilerine dağıtıldı.
THY İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında koltuk kumaşları şirketin tekstil atölyelerinde yenilikçi bir şekilde yeniden değerlendirildi. Çalışmada, THY Teknik AŞ çalışanlarının gönüllü araştırma, geliştirme ve üretim faaliyetleri rol aldı.
THY Teknik AŞ Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, projeyle ilgili olarak, “Kullanımdan kaldırılmış uçak koltuk kumaşlarını okul çantası ve kırtasiye malzemelerine dönüştürerek hem çevremizi koruyor hem de yarınımızın umudu çocukların eğitim yolculuğuna katkı sağlamayı hedefliyoruz. Gündelik çalışmalarına devam ederken bu anlamlı projede yer alan, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı canıgönülden tebrik ediyor, teşekkür ediyorum” dedi.
Uçak bakım alanında uluslararası saygınlığa sahip olan THY Teknik AŞ, çevreci havacılık uygulamalarıyla da sektöre öncülük ediyor.
Yerel Haberler Erzurum 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Akyıldız, Artvin’de
Yerel Haberler 6 il için sarı kodlu uyarı verildi
Yerel Haberler Isparta’da kuzu göbeği sezonu başladı
Yerel Haberler AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’dan Ankara’da ziyaret
Yerel Haberler Giresun Dal-Çık projesi yeniden ihale ediliyor
Yerel Haberler Yatırım fonlarında vergi sistemi değişti
Yerel Haberler MTSO Başkanı Sadıkoğlu : Depremzede esnafa öncelik verilsin
Yerel Haberler Akçadağ Belediyesi yeni hizmet binası için ilk kazmayı vurdu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021