Aksaray Haberleri - 19.05.2020 - 16:46
Küçük Zeynep İdlib’deki yaşıtlarını haber kanallarında gördükçe çok üzülmüş ve kumbarasında biriktirdiği paraların Yetim kardeşlerine kıyafet ve yemek olarak ikram edilmesini istemiş.
Ebeveynleri derneğimize gelerek Zeynep’le birlikte kumbarayı teslim etmek istediklerini belirttiler. İHH Yurtdışı Yetimhane denetlemesi ile görevlendirilen Önder Başkanımız sıcak hava ve virüsten dolayı dernekte buluşma yerine Zeynep’i evlerinin önünde ziyaret etti ve kumbarayı teslim aldı. Zeynep’in ne büyük bir iyilik yaptığını belirten ve yaptığı iyilikten dolayı çeşitli ikramlarla küçük meleği onore eden Önder Hocamız anne ve babasına da ayrıca teşekkür ederek, kumbaradaki birikimi bugün gönderilecek İdlib tırına yetiştirme sözü verdi.
Biz de, Aksaray İHH Ailesi olarak Zeynep gibi iyilik meleklerinin sayıca artmasını, bahtlarının açık olmasını Kadir gecesi hürmetine Yüce Rabbimizden niyâz ediyoruz.
Aksaray Haberleri Kars’ta Ramazan bayramı güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı
Aksaray Haberleri İsrail ordusu Lübnan’ın güneyine kara operasyonu başlattı
Aksaray Haberleri Malatya’da 20 santimetrelik kitle kapalı yöntemle alındı
Aksaray Haberleri MEB’den ortak yazılı sınav takvimi: Nisan’da yapılacak
Aksaray Haberleri Oscar Ödülleri’nde kazananlar açıklandı
Aksaray Haberleri Brent petrol 104 doların üzerine çıktı
Aksaray Haberleri İBB yolsuzluk davasında duruşma ertelendi
Aksaray Haberleri Bin aydan hayırlı gece: Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
Aksaray Haberleri Doğu’da kar yağışı ulaşımı aksattı
Aksaray Haberleri Almanya’dan İran gerilimi açıklaması: NATO bu çatışmanın tarafı değil
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021