Koruyucu Ailelere yönelik “Aile İçi Eğitim Ve Danışmanlık” eğitimi verildi‏

Aksaray Haberleri - 26.02.2016 - 14:36

Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Aksaray Özel Terapi Merkezi iş birliği ile Koruyucu Ailelere yönelik “Aile İçi Eğitim Ve Danışmanlık” eğitimi verilmiştir.

Aksaray Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Koruyucu Aile Birimi Ve Aksaray Özel Terapi Akademi Merkezi arasında yapılan eğitim iş birliği kapsamında Müdürlüğümüzce koruma ve bakım altında olan 52 çocuğumuza Koruyucu Aile olan 38 aileye “Aile Tutumları, Davranış Bozuklukları, Ergenlik Dönemi Risk Yönetimi” gibi konularda eğitim verilmiştir. Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi noktasında yaşadığı her türlü ortamlarda farklı sorunlar ile karşılaşan ailelerin bu sorunları kolay çözmeleri, çocuklara daha eğitimli davranış sergilemeleri ve ailelerin bu çocuklarımıza karşı şefkat, merhamet ve sevgi ile davranmaları amacıyla ailelerin interaktif katılımı ile 26/02/2016 tarihinde saat:14:00’de İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda İl Müdürümüz Sayın İsrafil AKTÜRK’ün de katıldığı 38 ailemizden yaklaşık 60 kişiye Uzman Psikologlar Sebil MERAL ve Bahar MERAL ŞAHİN tarafından “Aile İçi Eğitim Ve Danışmanlık” eğitimi verilmiştir.

Aksaray Haberleri Galatasaray, Anfield’da ağır yenilgiyle Devler Ligi’ne veda etti

Aksaray Haberleri Batman’da yedi mahalleyi rahatlayacak yol açılıyor

Aksaray Haberleri Bayram öncesi market denetimleri

Aksaray Haberleri Resmi Gazete’de yayımlandı: Çok sayıda atama ve görevden alma kararı

Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda

Aksaray Haberleri 18 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu: 67 tutuklama

Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye emin ellerde, kararlılıkla yoluna devam ediyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı sürpriz: Tenzile Erdoğan’ın fotoğrafı asıldı

Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021