Korku Filmi Bitti. Mutlu Yarınlara Sözümüz Var!

Aksaray Haberleri - 03.10.2015 - 8:59

MHP Milletvekili Adayı Av. Nilgün TOSUN İpekyolu ve EFOR İş Merkezi’ne yapmış olduğu seçim gezilerinde basına önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam eden MHP’li adaylar gittikleri yerde kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnunlar. ” 13 yıl boyunca şehrimize nelerin yapılmadığını ve hangi sebeple bu üç ayda bir hizmet telaşına düşüldüğünü Aksaraylı’nın bildiğini ifade eden Nilgün TOSUN “Bunun neticesinde Aksarayımızda 7 Haziran seçimlerinde gösterilen teveccühün dalga dalga arttığını görüyoruz.” Dedi. Diğer partilerin adayları açıklamalarına da değinen TOSUN “ ‘Fragmanı izledik, filmin çok korkunç olduğunu gördük’ diyorlar Tespiti yanlış yapmışlar ve halkımızın vermek istediği mesajı ise hiç anlamamışlar. Bu millete 13 yıldır bir korku filmi izletiliyor. Milletimiz gelecek güzel günlerin fragmanını 7 Haziran seçimlerinden sonra Aksaray’a 1 muhalefet milletvekili ile neler geldiğini görerek izledi. Allah’ın izni ile 1 Kasım seçimlerinden sonra Aksaray’da gerçekleşecek olan Milliyetçi Hareket’in iktidarı ile bu korku filmine son verip mutlu yarınlarımızı gösteren gerçekleri hep birlikte görüp yaşayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamalarında bulundu.

Aksaray Haberleri Sanat dünyası ve alevi-bektaşi kanaat önderlerinden ortak “Nevruz” mesajı

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’de sürpriz veda! Fred kararını verdi

Aksaray Haberleri Sanat dünyası ve alevi-bektaşi kanaat önderlerinden ortak “Nevruz-ı Sultan” mesajı

Aksaray Haberleri Victor Osimhen ameliyat olacak: Geri dönüş tarihini açıkladı

Aksaray Haberleri Türkiye’de 5G dönemi başlıyor

Aksaray Haberleri Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi

Aksaray Haberleri Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu

Aksaray Haberleri Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor

Aksaray Haberleri Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021