Konya Meteroloji 8. Bölge Müdürü, Saklav’ı makamında ziyaret etti

Aksaray Haberleri - 05.12.2018 - 10:10

Konya Meteroloji 8. Bölge Müdürü Yususf Ulupınar ve beraberinde Konya Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İmrenk, Aksaray Meteroloji İl Müdürü Mehmet Savaş İlktürk, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bülent Saklav’ı makamında ziyaret ettiler.

Tarım ve Hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin, kurum ve kuruluşların zirai meteoroloji çalışmalarından haberdar edilmesi, bu çalışmalardan yararlandırılması ve böylelikle gelirlerin artırılması meteorolojik hadiselerden oluşan don, dolu, sel, su baskını, kuraklık afetler ve kayıplarının en aza indirilmesi gibi konularda fikir alış verişinde bulundular.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Saklav, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek meteorolojik olayların önemine değindi, meteorolojinin hayatımızın önemli bir parçası olduğunu ifade etti ayrıca Üreticilerin hangi meteorolojik olaylarla karşılaşacağını önceden bilmesi, bu kişileri bazı teknik ve kültürel önlemler almaya zorlar. Alınan bu önlemler ile uğrayacakları zarar miktarı azaltılmış olur ” Dedi.

Aksaray Haberleri Artvinspor Kulübü’nden kurum ziyaretleri

Aksaray Haberleri Kars’ta yem işletmelerine eş zamanlı denetim

Aksaray Haberleri Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğan: Herkes evindeyken hemşire görev başındadır

Aksaray Haberleri Gazeteci Arif Çakmak vefatının 1. yılında kabri başında anıldı

Aksaray Haberleri İspanya’da Hantavirüs endişesi: Gemiden tahliye edilen bir kişinin testi pozitif

Aksaray Haberleri Arhavi’de “Vicdanlı Bilim Şenliği” ilgi gördü

Aksaray Haberleri Fatih Erbakan’dan Ankara Kent Konseyi’ne övgü: “Bu çalışmaları iyilik hareketi olarak görüyorum”

Aksaray Haberleri Samsun’da İl Tütün Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Aksaray Haberleri İnşaat maliyetlerinde yıllık artış sürüyor

Aksaray Haberleri Optisyenlik sektörü ATO’da mercek altına alındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021