Aksaray Haberleri - 14.01.2021 - 20:43
Pandemi sürecinde yeni pazar arayışlarına devam eden Bera Holding’e ait Kompen A.Ş., ihracatta yeni pazar arayışlarını sürdürüyor. Dünyanın yaklaşık 35 ülkesine ihracat yapan Kompen şimdi de Batı Afrika’da Nijer Cumhuriyeti’nde. Distribütörlük anlaşması yapılan Elh Oumarou İbrahim Kompen’in Sarayönü’nde bulunan fabrikasını gezerek üretim aşamalarını inceledi. Nijer Cumhuriyeti’nde kaliteli bir ürünle çalışmak istediklerini belirten Elh Oumarou İbrahim, Kompen’in kendileri için önemli bir marka olduğunu ifade etti.
Pandemi sürecinden etkilenmemek için ihracata ağırlık verdiklerini ifade eden Kompen Dış Ticaret Müdürü Mehmet Umay, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli ürünleri ile Amerika, Afrika, Avrupa ve Asya ülkelerinde Kompen’in tercih edilen marka olduğunu belirterek, PVC sektöründe 25 yıllık tecrübesi olan markalarının yapılan AR-GE çalışmaları ile sürekli kendini geliştirdiğini söyledi.
VERİMLİ BİR YILI GERİDE BIRAKTIK
Hammadde temininden satış sonrası hizmete kadar “Komple Kalite” sloganı ile çalıştıklarını belirten Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, ürün yelpazesini genişleterek tüm iklimlere uygun üretim yaptıklarını ifade etti. Son yıllarda ihracata ağırlık vererek ülke ekonomisine katkı sağladıklarının altını çizen Küçükşehir, özellikle pandemi sürecinde hızlandırdıkları pazar arayışlarının sonuçlarının alınmaya başlandığını söyleyerek şöyle konuştu: “Türkiye’de 40 yıldan fazla geçmişi olan PVC sektöründe ülkemiz Avrupa’dan sonra dünyanın 2. büyük üretim üssü durumunda. 2019 yılına göre 2020 yılının Kompen için verimli geçtiğini söyleyebiliriz. İhracatın ülkemiz ekonomisine olumlu katkısını önemsiyoruz. İhracatın, şirketimizin kalite ve standartlar açısından uluslararası rakipleri ile yarışabilmesi noktasında markamızı daha yukarıya taşıdığına inanıyorum.”
Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu
Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021