Aksaray Haberleri - 04.01.2019 - 13:47
Aksaray Valisi Ali Mantı’nın eşi Işıl Mantı Hanımefendi yürüyebilmek için Hindistan’da Kök Hücre tedavisinin ikinci seansı için gün sayan Merve Bekmezci’yi ziyaret etti.
Işıl Mantı Hanımefendi beraberinde Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ın eşi Hasibe Yazgı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk eşi Türkan Aktürk ile Bekmezci ailesini ziyaret etti.
Kas hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Merve Bekmezci aynı hastalık ile mücadele eden ablası ve annesini ziyaret ederek bir süre görüşen Işıl Mantı Hanımefendi Merve’nin durumu hakkında bilgi aldı.
Nora Alışveriş Merkezi Müdürü Yunus Emre Yıldırım Merve için düzenledikleri yardım kampanyası sayesinde Hindistan’da yapılabilen Kök Hücre tedavisinin başladığını söyledi.
Bekmezci’nin ilk seanstan sonra tedavide olumlu gelişme göstermesi ile umutlarının arttığını ifade eden Yıldırım, Aksaray Valisi Ali Mantı’nın büyük desteği ve girişimleri ile ikinci seans için Hindistan’a gidecek Merve’nin gün saydığını söyledi.
Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten Merve Bekmezci kendisine destek olan herkese minnettar olduğunu ifade ederek teşekkür etti.
Işıl Mantı Hanımefendi ve Hasibe Yazgı’da Merve Bekmezci’ye hayırlı yolculuklar dileğinde bulunarak tedavinin olumlu şekilde sonuçlanıp tekrar eski sağlığına kavuşmasını temenni ettiler.
Aksaray Haberleri Doğu’da kar yağışı ulaşımı aksattı
Aksaray Haberleri Almanya’dan İran gerilimi açıklaması: NATO bu çatışmanın tarafı değil
Aksaray Haberleri Akdeniz’de 4,8 büyüklüğünde deprem
Aksaray Haberleri Antalya’da Kaymakamlık binasında silah sesi
Aksaray Haberleri 8 ilde suç örgütlerine darbe: 34 tutuklama
Aksaray Haberleri Başkan Gülpınar’dan Kadir Gecesi Mesajı
Aksaray Haberleri Giresun’da kaldırım çalışması devam ediyor
Aksaray Haberleri Azerbaycan Başkonsolosluğu’ndan Kars Belediyesine “Kardeş Yardımı”
Aksaray Haberleri Başkan Güler’den Kadir Gecesi mesajı
Aksaray Haberleri İstanbul Havalimanı, dünyada 6. kez “yılın havalimanı’ oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021