Kızlarımız Süper Lige Süper Başladı

Aksaray Haberleri - 09.09.2016 - 17:53

Bu sezon Bayanlar Hentbol süper liginde mücadele eden kızlarımız ligin ilk maçında deplasmanda Samsun GSK’yi 33-25 yenerek lige süper bir başlangıç yaptı.

Geçtiğimiz sezon 1. Ligde mücadele ederken Süper Lige yükselen Aksaray Belediye Spor Bayanlar Hentbol Takımı lige iyi bir başlangıç yaptı. Bayanlar Hentbol Süper liginde ilk maçına Samsun deplasmanında çıkan kızlarımız aldıkları galibiyetle süper lige süper bir başlangıç yaptılar.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi ilk maçında deplasmanda Samsun GSK ile karşılaşan Aksaray Belediye Spor maça iyi başlayan taraf oldu. Başa baş devam eden müsabakada ilk yarı 15-15 berabere tamamlandı. İkinci yarıya daha iyi başlayan kızlarımız yaptıkları etkili ataklarla rakibine zor anlar yaşattı. Oyunun kontrolünü tam anlamıyla ele alan kızlarımız rakibine fırsat vermezken etkili ataklarla rakip fileleri havalandırmasını bildi. Deplasmanda Samsun Sporu 33-25 gibi rahat bir skorla yenen kızlarımız süper lige de güzel bir başlangıç yapmış oldu.

Galibiyet sonrası morallerin üst seviyede olduğu Aksaray Belediye Spor Bayanlar Hentbol Takımında gözler haftaya oynanacak Artsam Koleji SK maçına çevrildi.

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021