“Kitap Kurtları Yarışıyor” Aksaray’da Büyük İlgi Gördü

Ana Manşet - 29.03.2026 - 17:42

Türkiye Gençlik Vakfı Aksaray İl Başkanı Mahmut Aliç, “Kitap Kurtları Yarışıyor” programına ilişkin bir basın açıklamasında bulundu.

Başkan Aliç açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Aksaray’ımızda bilgiyle büyüyen, kitaplarla güçlenen gençlerimizin katılımıyla düzenlediğimiz ‘Kitap Kurtları Yarışıyor’ sınavını, büyük bir heyecan ve yoğun katılımla gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Gençlerimizin okuma alışkanlıklarını artırmayı, düşünme becerilerini geliştirmeyi ve onları her alanda donanımlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan bu programımızın, ilimiz genelinde güçlü bir karşılık bulmasından büyük memnuniyet duyuyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın göstermiş olduğu azim ve gayret bizleri umutlandırmaktadır. Bu vesileyle yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor; sürece katkı sunan kıymetli öğretmenlerimize, idarecilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Başkan Aliç, benzer eğitim ve kültür faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirterek, gençliğe yapılan her yatırımın geleceğe yapılan en kıymetli yatırım olduğunu vurguladı.

Ana Manşet Türkiye’ye 600 milyon avroluk çevre finansman hazırlığı

Ana Manşet Çorum’da Şaşırtan Vaka Boğazından Sülük Çıktı

Ana Manşet Gürlek: “Birikimleri istismar edenlerden hesap sorulacak”

Ana Manşet Ankara’da “Sokaklar Güvende” operasyonu: 44 tutuklama

Ana Manşet Hafta sonu hava durumu belli oldu: Yağış ve güneş bir arada

Ana Manşet Bakırköy’de uyuşturucu soruşturması: 18 kişi hakkında adli işlem başlatıldı

Ana Manşet Avrupa Ligi’nde gol yağmuru: Beşiktaş’tan 4-1’lik galibiyet

Ana Manşet Beşiktaş Avrupa’ya muhteşem başladı! Marsilya’yı 4-1 mağlup etti

Ana Manşet Türkiye’nin ilk tabiat anıtı: Samandere

Ana Manşet Bornova’da temizlik seferberliği başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021