Aksaray Haberleri - 21.11.2017 - 15:24
Aksaray kent merkezine mevsimin ilk karı yağdı. Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı, Aksaray’da da etkisini gösterdi.
Gece başlayan yağmur, yerini kara bıraktı. Yüksek kesimlerde 15-18 cm ulaşan kar yağışının ardından İl Özel İdaresi köy yollarında Karayolları ekipleri ile sorumluluk alanında bulunan karayollarında tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını başlattılar.
Aksaray Valisi Aykut Pekmez kış şartları için alınan tedbirler kapsamında ilgili kurumların gerekli çalışmaları sürdürdüğünü belirtti.
Vali Pekmez yüksek kesimlerde kar kalınlıklarının artış gösterdiğini belirterek özellikle trafikte araç sürücülerinin olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklı olmalarını istedi.
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi
Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama
Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”
Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021