Aksaray Haberleri - 06.11.2019 - 14:29
Vali Ali Mantı: “Kış şartları nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklar karşısında her an hazır olmalıyız”
2019-2020 Dönemi Ağır Kış Şartları ve Karla Mücadele Toplantısı Vali Ali Mantı Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, Belediye Başkan Vekili Hıfsı Peker, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Karayolları 38. Şube Şefliği tarafından hayatı olumsuz yönde etkileyebilecek, olağan iş ve hizmetlerin yürütülmesinde yoğun kar yağışına bağlı olarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alınacak önlemlerle ilgili sunumların yapıldığı toplantıda konuşan Vali Ali Mantı, kış şartları ve diğer yaşanabilecek olumsuzluklar karşısında devletin kurumları ve imkânları ile her an hazır olduğunu söyledi.
Kar ve olası felaketlere karşı mücadelede en ufak bir ihmale sebebiyet verilmemesinin önemini vurgulayan Vali Ali Mantı; gerekli koordinasyon sağlanarak işbirliği içesinde hareket edileceğini söyledi.
Aksaray Haberleri Şubatta trafikteki araç sayısı 117 bin arttı
Aksaray Haberleri Altın fiyatları haftaya sakin başladı
Aksaray Haberleri Liverpool taraftarı tepkili, Galatasaray maçı öncesi baskı artıyor
Aksaray Haberleri İran’dan ABD uçak gemisi için uyarı
Aksaray Haberleri Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar düşüyor, bayram yağışlı geçecek
Aksaray Haberleri Araç içi ekran cezaları askıya alındı
Aksaray Haberleri İstanbul’da bazı yollar geçici süreyle trafiğe kapatılacak
Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı’nda trenlerde 8 bin 898 kişilik ek kapasite
Aksaray Haberleri İsrail ordusu Lübnan’ın güneyine kara operasyonu başlattı
Aksaray Haberleri Malatya’da 20 santimetrelik kitle kapalı yöntemle alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021