Kırsala yatırım sürüyor: Yakaören’e gasilhane desteği

Yerel Haberler - 12.12.2025 - 9:00

ISPARTA-BHA

Isparta Belediyesi, kırsal bölgelerde ihtiyaçların karşılanması için desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla merkeze bağlı Yakaören Köyü’nde yapımı devam eden gasilhaneye kum ve fayans desteği sağlandı. Desteklerle birlikte gasilhane inşaatında sona gelindi.

Yakaören Köyü Muhtarı Mehmet Çatal, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Gasilhane yapmak için belediye başkanımıza müracaat ettik. Gasilhanenin iç döşemesi, fayansları, kumu ve diğer tüm malzemeleri konusunda bize destek oldular. Köylüm ve şahsım adına sayın başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Köy halkı da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Başdeğirmen’e övgü dolu sözlerle teşekkür etti. Vatandaşlar, “Allah bin kere razı olsun. Her ihtiyacımıza yetişiyor, hizmetlerinden çok memnunuz. Böyle bir hizmet herkese nasip olmaz” ifadelerini kullandı.

Isparta Belediyesi, kırsal mahalle ve köylerde yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerine devam ediyor.

Yerel Haberler Amasya’da ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletli çocuk polise çarptı

Yerel Haberler Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik tutuklandı

Yerel Haberler AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı: Adana’da yaşanan sel felaketi değil, yönetim zafiyetidir!

Yerel Haberler Beytüşşebap’ta kar kalınlığı bazı bölgelerde 2 metreyi aştı

Yerel Haberler Yaşar Sarıkaya ile Bu Programda Esnaf Susmuyor

Yerel Haberler Uğur Mumcu AKK’de anıldı

Yerel Haberler Pendik’te midibüs tıra çarptı: 13 yaralı

Yerel Haberler Aksaray’da Yatırımcılara Güçlü Teşvikler Geliyor

Yerel Haberler BDDK’dan kredi kartı limit düzenlemesine ilişkin açıklama

Yerel Haberler RTÜK’ten dezenformasyona karşı uyarı: Gözlerine değil, aklına güven

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021