Kırıkkale’de Oba Köy yeniden hizmete açılıyor

Yerel Haberler - 28.03.2026 - 0:00

KIRIKKALE – BHA 

Kırıkkale’de hizmete girdiği dönemde büyük ilgi gören ve vatandaşların uğrak noktalarından biri haline gelen Oba Köy, yaklaşık beş yıl aranın ardından yeniden canlandırılıyor. Kırıkkale İl Özel İdaresi’nden 3 yıllığına kiralanan Oba Köy’ün işletmesini üstlenen Dinek Turizm firması, tesisi yeniden hizmete açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Firma yetkilileri, Oba Köy’ü Kırıkkale’nin gözde piknik ve günübirlik tatil alanlarından biri haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Yapılan açıklamada, tesisin Kırıkkale’nin yanı sıra Ankara’dan gelecek ziyaretçiler için de cazip bir alternatif olmasının planlandığı ifade edildi. Doğayla iç içe bir yaşam alanı sunacak olan Oba Köy’ün, günübirlik tatil konseptiyle hizmet vereceği kaydedildi.

Tesiste bakım ve onarım çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiği belirtilirken, içerisinde at çiftliği, lokantalar, kamelyalar, gezinti alanları, balık tutma noktaları, şelale ve doğal hobi bahçeleri gibi birçok sosyal alanın yer alacağı bildirildi. Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından Oba Köy’ün Nisan ayında yeniden kapılarını açmasının planlandığını ifade etti.

Yerel Haberler Kars’ta 70 sosyal medya hesabına erişim engeli

Yerel Haberler İstanbul’da yağmur kazayı getirdi: 8 araç birbirine girdi

Yerel Haberler İsrail ve ABD saldırılarına karşı İstanbul’da yürüyüş düzenlenecek

Yerel Haberler 8 ilde dolandırıcılık operasyonu: 50 kişi tutuklandı

Yerel Haberler Kars Kale Spor’dan başarı: U18 Ligi Şampiyonu oldular

Yerel Haberler Sosyal tuzak çetesi çökertildi: 15 tutuklama

Yerel Haberler Bakan Şimşek hakkındaki “ortaklık” iddiasına Bakanlıktan tepki

Yerel Haberler Türkiye Sigorta’nın Sponsorluğunda Dünya Mirası Türkiye 2026 tanıtım yayınları başladı

Yerel Haberler Digor’da öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi

Yerel Haberler Kolonlardan ses geldi, 51 kişinin olduğu bina boşaltıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021