Kırıkkale’de Başkanlık koltuğu Bulut Ali’ye devredildi

Yerel Haberler - 22.04.2026 - 0:00

KIRIKKALE – BHA 

Kırıkkale’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında geleneksel makam koltuğu devri gerçekleştirildi. Mehmet Uzelli İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Bulut Ali Arlıer, temsili olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

Kırıkkale Belediye Başkanı Av. Ahmet Önal tarafından makamda ağırlanan minik başkan Bulut Ali Arlıer, günün anlam ve önemine uygun şekilde belediye başkanlığı görevini temsili olarak devraldı.

Programda ilk talimatlarını veren Bulut Ali Arlıer, şehirde gülümsemenin artmasını ve çocukların daha mutlu bir Kırıkkale’de büyümesini istedi. Minik başkanın sözleri salonda tebessüm oluşturdu.

23 Nisan coşkusunun yaşandığı programda çocukların hayalleri ve umutlarının geleceğe yön verdiğine dikkat çekildi.

Kırıkkale Belediyesi yetkilileri, geleceğin teminatı olan çocukların fikirleriyle şehrin daha güzel yarınlara taşınacağını belirterek tüm çocukların bayramını kutladı.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021