Kılıç’ın, 18 Mart Mesajı

Aksaray Haberleri - 16.03.2018 - 14:47

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Kılıç mesajında, ““Çanakkale, türlü sıkıntılar içindeki bir milletin çağın en güçlü devlet ve silahlarına karşı koyması ve dayanmasının gerçek bir destanıdır. Teknoloji ile inancın savaşı, bu milletin var olma kavgası, kaygısıdır. Bu milletin esir edilemeyeceğinin anlaşılması, bağımsızlık duygusu, yedi düvele karşı azmidir. Çanakkale, Kurtuluş Savaşında Türk milletine güvenilmesi gerektiğinin ispatıdır.

Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmek, gelecek nesillere bu bilinci aktarmak ve bu kutsal toprakları bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir. Yıllar önce Çanakkale de ne için çarpıştıysak bugünde Afrin’de Münbiç’te aynı mücadeleyi veriyoruz.

Bu inançla Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünü kutluyor, üzerinde huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu vatan topraklarını bizlere emanet eden Aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyor ve Türk milletinin aziz hatıralarını asla unutmayacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Aziz Şehitlerimiz, Ruhunuz Şad Olsun!” ifadelerine yer verdi.

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021