Yerel Haberler - 03.08.2025 - 4:29
Antalya-BHA
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i cezaevinde ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Kılıçdaroğlu’nu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eski milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı. Cezaevi ziyareti sonrasında kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, adalet ve hukuk vurgusu yaptı, “Biz haksızlığa karşı her zaman direneceğiz” ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu’nun ziyareti, parti tabanında ve yerel kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Destek mesajlarının paylaşıldığı ziyarette, Böcek’in sağlık durumu ve hukuki süreci hakkında bilgi alındığı belirtildi.
Yerel Haberler Prof. Dr. Zakir Avşar: Çevremizdeki savaş, enerji krizi ve Türkiye’nin stratejik gücü
Yerel Haberler “Kitap Kurtları Yarışıyor” Aksaray’da Büyük İlgi Gördü
Yerel Haberler Yeni haftada yurtta yağış etkili olacak
Yerel Haberler Erzurum’da yangın: Kundaklama şüphesiyle şüpheli yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021