Kepez’de kadınlara özel bisiklet eğitimi

Yerel Haberler - 01.12.2025 - 7:57

ANTALYA – BHA

Antalya Kepez Belediyesi, kadınlara özel başlattığı bisiklet eğitimleriyle hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.‘Hayalini, Sürmeye Başla!’ mottosuyla sürdürülen proje kapsamında; kadınlar ücretsiz olarak bisiklet sürmeyi öğreniyor. Denge çalışmaları, temel sürüş teknikleri ve güvenli trafik pratiğinden oluşan program, daha önce bisiklete binme fırsatı bulamamış kadınlara güvenli ve keyifli bir başlangıç imkanı sunuyor. Hem sağlıklı yaşamı teşvik eden hem de çevre dostu ulaşımı destekleyen proje ile kadınların sosyal yaşama daha güçlü katılım göstermesi hedefleniyor. Yeni dönem eğitimlerine katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 5 Aralık Cuma olarak duyuruldu. Ücretsiz dersler ise 8 Aralık Pazartesi günü başlayacak.

Başvuru yapmak veya ayrıntılı bilgi almak isteyenler, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nin 0 242 325 60 60 numaralı telefon hattından gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Yerel Haberler Antalya Isparta ve Burdur’da kenevir üretimine resmen izin verildi

Yerel Haberler Ömer Gürsoy: Yetenek Var, Destek Yok: Anadolu’nun Tenis Gerçeği

Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi

Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı

Yerel Haberler Dereboğazı ve Döşemealtı’nda can pazarı

Yerel Haberler Beypazarı belediyesi T.S.M Korosu çalışmalara başladı

Yerel Haberler Karacan Grup Demir Çelik ile Beton Mikser Oluklarında Yeni Dönem Başlıyor

Yerel Haberler Satılık konut ilanlarına e-Devlet doğrulaması geliyor

Yerel Haberler Beypazarı’nda TYT, AYT ve LGS deneme sınavları düzenlenecek

Yerel Haberler Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021