Kepez’de kaçak sigara operasyonu

Yerel Haberler - 08.12.2025 - 13:58

ANTALYA – BHA

Antalya’nın Kepez ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon kapsamında bin 660 adet kaçak elektronik sigara ile 7 bin 500 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla kaçak tütün ve tütün mamullerine yönelik çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takip sonrası belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

3 şüphelinin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirilirken, operasyon kapsamında 1.660 adet elektronik sigara ve 7.500 paket kaçak sigara muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldığı bildirildi. Jandarma ekiplerinin kent genelindeki denetim ve operasyonlarının devam edeceği öğrenildi.

Yerel Haberler Giresun için ikamet çağrısı yapıldı

Yerel Haberler Kremlin: “Ukrayna’da hedefimiz ateşkes değil, kalıcı barış”

Yerel Haberler Kırıkkale OSB’de kimyasal fabrikada büyük yangın

Yerel Haberler Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Monaco deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı

Yerel Haberler “Başkanımızın desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz”

Yerel Haberler Kepez’de insan sağlığını tehdit eden gıdalara geçit yok!

Yerel Haberler Bakan Kurum: Konya ve Karapınar’da büyük dönüşüm başladı

Yerel Haberler Isparta’dan İsa Paşa’ya vefa

Yerel Haberler Türkiye tohumda ihracatçı ülke konumunu güçlendirdi

Yerel Haberler Türkiye’de son 55 yılın en sıcak 3’üncü kasım ayı yaşandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021