Yerel Haberler - 15.07.2025 - 18:13
ANTALYA-BHA
Antalya Kepez Belediyesi, çocukların eğitimine katkı sunmaya devam ediyor. Yaz dönemi boyunca ücretsiz hazırlık kurslarıyla ortaokul öğrencilerinin yanında olan belediye, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmeyi hedefliyor.
4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen yaz kursları; Orhan Gazi, Varsak Adnan Menderes, Barış, Amir Ateş ve Osman Gazi Etüt Merkezlerinde gerçekleştiriliyor. Bu merkezlerde öğrenciler, akademik başarılarını artırmanın yanı sıra sosyal gelişimlerini destekleyen güvenli ve verimli bir ortamda eğitim alıyor.
Kepez Belediyesi, çocukların hem eğitim hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yıl boyunca çeşitli projeleri hayata geçiriyor. Belediye yetkilileri, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her alanda çalışmaya, onlara daha iyi bir eğitim ve yaşam imkânı sunmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.
Yerel Haberler Giresun için ikamet çağrısı yapıldı
Yerel Haberler Kremlin: “Ukrayna’da hedefimiz ateşkes değil, kalıcı barış”
Yerel Haberler Kırıkkale OSB’de kimyasal fabrikada büyük yangın
Yerel Haberler “Başkanımızın desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz”
Yerel Haberler Kepez’de insan sağlığını tehdit eden gıdalara geçit yok!
Yerel Haberler Bakan Kurum: Konya ve Karapınar’da büyük dönüşüm başladı
Yerel Haberler Isparta’dan İsa Paşa’ya vefa
Yerel Haberler Türkiye tohumda ihracatçı ülke konumunu güçlendirdi
Yerel Haberler Türkiye’de son 55 yılın en sıcak 3’üncü kasım ayı yaşandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021