Yerel Haberler - 08.03.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, yürütülen çalışmalar kapsamında telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak bir kadını hedef alan şüpheliler tespit edildi.
Şüphelilerin, mağdur kadını kilometrelerce uzaklıktaki kamerasız bir bölgeye götürdüğü ve burada korku oluşturarak döviz ile ziynet eşyalarını teslim etmesini istediği öğrenildi. Kadının yaklaşık 15 milyon lira değerindeki döviz ve ziynet eşyasını elden teslim ettiği, kısa süre sonra ise dolandırıldığını fark ettiği belirtildi.
Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda şüphelilerin adresini belirledi. Şüphelinin mağdurdan aldığı döviz ve ziynet eşyalarını başka kişilere teslim edeceğinin tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi.
Parayı teslim almak için şüphelinin evine gelen kişiler polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanırken, operasyonda ele geçirilen döviz ve ziynet eşyaları sahibine iade edildi.
Yerel Haberler Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı: Müteahhitlik, bir şehrin kaderine dokunan meslektir
Yerel Haberler Mitoloji ve sinema kültürel mirasın izinde buluşuyor
Yerel Haberler Çay demleme teknolojilerinin güçlü markası Ateşe Makine, IBAKTECH 2026’da göz doldurdu
Yerel Haberler Başkan Saruhan, yağmur altında takımını uğurladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021