Kemer’de “Bana ülkeni anlat” festivali

Yerel Haberler - 20.12.2025 - 9:15

ANTALYA – BHA

Antalya Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kemer Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen festivalde, Türkiye’nin yanı sıra aynı okulda eğitim gören Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya, Ukrayna, Letonya, Belarus vatandaşlarının çocukları kendi ülkelerinin tanıtımını yaptı.

Ülkeler arasındaki kültürel ve sosyal dayanışmanın artırılmasının amaçlandığı festivalde, festivale katılan ülkeler açtıkları stantlarda ülkelerine özgü birbirinden lezzetli ürünleri de satışa sundu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, okul bahçesinde kurulan stantları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Öğrencilerle de selamlaşan Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, festivalin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirterek, “Türkiye’nin yanı sıra yedi ülkenin çocukları Kemer’de beraber eğitim alıyor. Bu, dünya barışı için son derece güzel bir şey. Her ülke standlarında ülkelerini tanıtıyor. Herkesin eline emeğine sağlık.” dedi.

Yerel Haberler Ankara’da aranan 103 şüpheli şahıs yakalandı

Yerel Haberler Bursa’da trajik olay: Asit içen kişi hayatını kaybetti

Yerel Haberler Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu

Yerel Haberler Mersin’de silahlı kavga: Yoldan geçen genç kız hayatını kaybetti

Yerel Haberler Malatya’da kayısı için kritik dönem: Tomurcuklar kabarıyor

Yerel Haberler Özgür Özel’den Gürlek iddiası: “452 milyonluk mal varlığı”

Yerel Haberler Brent petrol 103,90 dolar seviyesinde işlem görüyor

Yerel Haberler AJet’ten yurt dışı seyahatlerde yüzde 25 indirim

Yerel Haberler Bebek’teki otel soruşturmasında müdüre tahliye

Yerel Haberler UEFA Avrupa Ligi Finali için geri sayım: Bilet satışları başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021