Yerel Haberler - 20.11.2025 - 8:33
ISPARTA – BHA
Isparta Keçiborlu’da düzenlenen seramik etkinliği, üniversite öğrencilerinin katılımıyla keyifli ve üretken anlara sahne oldu. Seramik kursu eğitmeni Ayşenur Sağlam, öğrencilerle bir araya gelerek hem seramik sanatının temel aşamalarını anlattı hem de uygulamalı mini bir atölye çalışması gerçekleştirdi. İlk kez seramikle tanışan öğrenciler, çalışmada hem eğlendi hem de kendi üretimlerini ortaya koyma fırsatı buldu.
Keçiborlu’da kültürel ve sanatsal faaliyetlerin gelişmesine büyük destek veren Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, sağladığı imkânlarla ilçede kurs merkezlerinin oluşmasına öncülük ediyor. Sunulan bu destek sayesinde hem kursiyerler hem de sanata ilgi duyan vatandaşlar için geniş bir hobi alanı yaratılıyor.
İlçedeki sosyal ve sanatsal ortamların güçlenmesine önem veren Kaymakam Kerem Türker de gerçekleştirilen çalışmalara destek vererek bu tür etkinliklerin sürdürülebilir olmasına katkı sağlıyor.
Düzenlenen seramik etkinliği, üniversite öğrencilerinin seramik sanatına ilgisini artırırken Keçiborlu’da sanat kültürünün gelişmesine de önemli bir zemin hazırladı.
Yerel Haberler Meteoroloji’den Doğu’da kuvvetli yağış alarmı
Yerel Haberler Artvinspor Kulübü’nden “Bir forma da sen al memleketinin takımına destek ol.” projesi
Yerel Haberler Adalet Bakanlığı’nda görev değişimi: Erdinç Avşar Hukuk İşleri Genel Müdürü olarak atandı
Yerel Haberler Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı
Yerel Haberler Lang’dan Galatasaray itirafı: Beklediğinizden çok daha büyük
Yerel Haberler FIFA 2026 Dünya Kupası yolunda ya devam ya tamam
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021