Yerel Haberler - 06.04.2026 - 0:00
ZONGULDAK – BHA
İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş yaptığı açıklamada, toplumda afet bilincini artırmak ve farkındalık oluşturarak gönüllü bireyler yetiştirmek amacıyla düzenlenen “Gönüllü İtfaiyeci” projesinde 17’nci dönem eğitimlerinin 19 Nisan Pazar günü başlayacağını duyurdu. Eğitimler, Cumhuriyet Halk Evleri Eridak sınıfında gerçekleştirilecek.
Eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılara ‘Gönüllü İtfaiyeci Kimlik Kartı’ ve ‘Gönüllü İtfaiyeci Sertifikası’ verilecek.
2026 yılına kadar 800’ün üzerinde başvuru alınırken, eğitim ve sınavları başarıyla tamamlayan 568 kişi Gönüllü İtfaiyeci olmaya hak kazandı.
Gönüllü İtfaiyecilik sınavında başarılı olanlar Ereğli İtfaiyecileri Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Derneği (ERİDAK) üyesi de olabiliyorlar. Ayrıca gönüllüler Ereğli’de veya Türkiye genelinde meydana gelen afetlere Kdz. Ereğli İtfaiyesi ile birlikte müdahale edebilecek ve belediyenin çeşitli etkinliklerine katılmaya hak kazanacak.
Yerel Haberler Dündar Ziya Gültekin son yolculuğuna uğurlandı
Yerel Haberler 131 ilaç daha geri ödeme kapsamına alındı
Yerel Haberler İstanbul’daki selde can kaybı 4’e yükseldi
Yerel Haberler Üniversite öğrencilerinden kan bağışı dayanışması
Yerel Haberler Ordu’nun camilerinde temizlik mesaisi
Yerel Haberler 22 ilde DEAŞ operasyonu: 59 şüpheli yakalandı
Yerel Haberler Bornova’da fırın ve kaldırım işgallerine denetim
Yerel Haberler Bornova’da 3. Yaş Üniversitesi yeni döneme başladı
Yerel Haberler Bornova’da çocuklar 50 zeytin fidanı dikti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021