Yerel Haberler - 13.09.2025 - 8:27
KAYSERİ-BHA
Operasyonda 65 kişinin toplam 3 milyon 39 bin lira zarar gördüğü belirlendi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkiye genelinde sigorta vaadiyle dolandırıcılık yapıldığı bilgisi üzerine geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan operasyonlarda, B.G.A. (25), A.Ü.G. (23), S.Ç. (18), B.Ü. (23) ve V.A. (24) gözaltına alındı.
Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda dolandırıcılıkta kullanıldığı tespit edilen bir arama yönlendirme cihazı, bir ruhsatsız tabanca, 20 tabanca fişeği, 10 cep telefonu, 11 sim kart, 2 hard disk ve bir dizüstü bilgisayar ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan B.G.A., A.Ü.G. ve S.Ç. tutuklanırken, B.Ü. ve V.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yerel Haberler Öğrencilerden “Safahat İzinde Değerler Arayışı”
Yerel Haberler Altın fiyatları yükselişte: Gram 6 bin 389 lira
Yerel Haberler Malatya sanayi sitesindeki esnaf yetkililere seslendi
Yerel Haberler Antalya’da havacılığın kalbi bu lisede atıyor
Yerel Haberler Yasa dışı bahise 4 ilde operasyon: 28 gözaltı
Yerel Haberler Hande Erçel uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021