Yerel Haberler - 25.06.2026 - 0:00
YAŞAR TONBAK/ANKARA/BHA
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, uhdesinde, Kaymakamlık makamında, kaymakam Naim Akar başkanlığına bir araya gelen öğretmenler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdi Sungur ile geldikleri Kaymakamlık makamında başarı belgesi ile ödüllendirdi.
İlçede göreve başlamasının akabinde, eğitime önem verdiklerini anlatan kaymakam Naim Akar, geleceğin bu günün küçükleri yarının büyükleri ile şekilleneceğini, gençlerin eğitimine çok önem verdiklerini söyledi.
Bir kez daha başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdi Sungur olmak üzere, öğretmenlere teşekkür eden Kaymakam, başarı belgelerini de takdim etti.
Yerel Haberler Bakan Çiftçi’den 3 kritik mesaj: Terörsüz Türkiye, fon soruşturması ve şefkat kalkanı
Yerel Haberler Görev esnasında rahatsızlanan asker şehit oldu
Yerel Haberler Gazze’de can kaybı 74 bin 377’ye ulaştı
Yerel Haberler Keçiören’de drift yaparak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 384 bin lira para cezası
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021