Kaymakam Muhammed Emin Tutal, Filistin yararına düzenlenen kermese katıldı

Yerel Haberler - 25.10.2025 - 14:25

KARS-BHA

Kermeste öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan ürünler satışa sunulurken, elde edilecek gelir Filistin’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere değerlendirilecek.

Etkinlikte emeği geçen tüm okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve velilere teşekkür eden Kaymakam Tutal, gösterilen duyarlılığın takdire şayan olduğunu belirtti.

“Bu tür dayanışma örnekleri, toplumsal değerlerimizi yaşatıyor”

Kaymakam Tutal, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin böyle anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmesi, hem duyarlılığı hem de toplumsal dayanışmayı artırıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kermesin ardından okulda öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Tutal, öğrencilerin akademik durumları, sosyal gelişimleri ve genel eğitim süreci hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerin taleplerini dinleyerek notlar alan Kaymakam, eğitimin kalitesinin artırılması için her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Yerel Haberler Bursa’da barajlar yeniden doldu

Yerel Haberler Gram altın güne gerileyerek başladı

Yerel Haberler NATO Irak misyonu sonlandı: Türk askeri yurda döndü

Yerel Haberler Öğrencileri taşıyan minibüs devrildi: 8 yaralı

Yerel Haberler YKS’ye 2,4 milyon başvuru: En yaşlı aday 87 yaşında

Yerel Haberler X’te erişim sorunu: Kullanıcılar platforma giremedi

Yerel Haberler RATEM Başkanı Vedat Gündoğan’dan Türk İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Yerel Haberler Liverpool resmen açıkladı: Salah devri sona eriyor

Yerel Haberler Isparta Şehidini uğurladı: Binbaşı Sinan Taştekin son yolculuğuna uğurlandı

Yerel Haberler Polisin dur ihtarına uymadı cezayı yedi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021