Kaymakam Coşkun’dan MHP İlçe Başkanlığı’na ziyaret

Yerel Haberler - 29.07.2025 - 11:08

YAŞAR TONBAK/ANKARA-BHA

Beypazarı Kaymakamlığı görevine kısa süre önce atanan Ünal Coşkun, ilçe protokol ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Erdoğan Orhan ile bir araya geldi. Ziyarete, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaettin Biçen de eşlik etti.

Ziyaret sırasında, Beypazarı’nın mevcut durumu ve gelişme potansiyeli üzerine sohbet gerçekleştirilirken, İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, ilçenin geçmişte olduğu gibi bugün de tarım ile öne çıktığını belirtti. Orhan, “Beypazarı, dört mevsim ürün alınabilen verimli topraklara sahip bir tarım ilçesidir. Aynı zamanda Başkent Ankara’nın gözde destinasyonlarından biridir” dedi.

Kendisi de çiftçilik yaptığını ifade eden Orhan, çiftçilerin yaşadığı zorlukları yakından bildiklerini ve çözüm odaklı politikalar geliştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Kaymakam Ünal Coşkun, Başkan Orhan’a aktardığı bilgiler için teşekkür ederek, “Devlet-vatandaş iş birliğiyle Beypazarı’nın hem sosyal hem ekonomik sorunlarını birlikte çözeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yerel Haberler Hallerde fiyat ve vergi usulsüzlük ağı ortaya çıkarıldı

Yerel Haberler Çelik: İnsanlık ittifakıyla dünyamızı korumaya devam ediyoruz

Yerel Haberler Başakşehir’deki kazada kalbi duran polis hayata döndürüldü

Yerel Haberler Sambo Avrupa Kurucular Kupası tamamlandı: Milli sporculardan başarı

Yerel Haberler Malatya Genç Girişimcilik Akademisi eğitime başladı

Yerel Haberler Çin’in hayat hattı Türkiye’den geçiyor, Orta Koridor stratejik önemde

Yerel Haberler Giresun Göksu Travertenleri ziyarete açılıyor

Yerel Haberler Eski banka çalışanından silahlı soygun girişimi

Yerel Haberler Diyarbakır’da öğrencileri taşıyan servis kaza yaptı: 15 yaralı

Yerel Haberler Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: İstanbul yolu kapandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021