Yerel Haberler - 29.05.2026 - 0:00
Hüseyin ZORKUN / HATAY-BHA
Olayla ilgili yapılan incelemede, 31 plakalı araç sürücüsü H.Ç.’nin aracından inerek diğer sürücüye saldırdığı belirlendi.
Araçta yolcu olarak bulunan A.K. ve K.A. hakkında da işlem yapıldı. 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 46/4 maddesi gereğince şahıslara toplam 540 bin TL idari para cezası uygulandı. Sürücü H.Ç.’nin ehliyetine 60 gün süreyle geçici olarak el konulurken, olaya karışan 31 plakalı araç da 60 gün süreyle trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi.
Yetkililer olayla ilgili kamuoyunu bilgilendirerek trafik kurallarına uyulması konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
Yerel Haberler Et ve Süt Kurumu satılamayan kurbanlıkları alacak
Yerel Haberler Meteoroloji’den 8 ile sarı kodlu uyarı
Yerel Haberler Altın yükselişle güne başladı: Gram 6 bin 670 TL
Yerel Haberler Giresun’da dere taştı, yol ulaşıma kapatıldı
Yerel Haberler ABD-İran hattında ateşkes iddiası masada
Yerel Haberler Kavşakta yol verme kavgasına 540 bin TL ceza!
Yerel Haberler İstenmeyen mesajlara karşı yeni önlem hazırlığı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021