KATSO Heyetinden TBMM’de ziyaret

Yerel Haberler - 22.05.2026 - 0:00

KARS – BHA 

​KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan öncülüğünde; Meclis Başkanı İdris Acay ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet, DEM Parti Kars Milletvekili ve DEM Parti TBMM Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit ile DEM Parti Iğdır Milletvekili Yılmaz Hun’u meclisteki makamlarında ziyaret etti.

​Kars iş dünyasının temsilcilerini ağırlayan milletvekilleriyle gerçekleştirilen görüşmede, kentin ekonomik geleceğini yakından ilgilendiren hayati başlıklar masaya yatırıldı. 

​Görüşmede, Kars iş dünyasının talepleri ve çözüm bekleyen sorunları doğrudan milletvekillerine iletildi. Kentin kalkınması için siyasi ve bölgesel farklılıklar gözetmeksizin tüm dinamiklerin birlikte hareket etmesi gerektiği belirtilerek, “ortak akıl” ve “iş birliği” mesajı verildi.

​Ziyaret sonrasında KTSO yönetiminden yapılan açıklamada, sergilenen misafirperverlikten duyulan memnuniyet dile getirilerek şu ifadelere yer verildi:

​”Kars’ımızın ekonomik gelişimi, ticari potansiyeli ve iş dünyamızın taleplerine yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik misafirperverliklerinden ve yapıcı yaklaşımlarından dolayı Sayın Gülistan Kılıç Koçyiğit’e ve Sayın Yılmaz Hun’a teşekkür ediyor; Kars’ımız için hep birlikte, ortak akılla çalışmaya devam ediyoruz.”

Yerel Haberler İklim Bakanları Toplantısında 1.5 Derece Vurgusu

Yerel Haberler Batı Karadeniz’in su gücü Düzce’de masaya yatırıldı

Yerel Haberler Bir devir sona erdi: Pep Guardiola Manchester City’ye veda etti

Yerel Haberler Kars’ta Huzur ve Güvenlik Seferberliği

Yerel Haberler Özel Eğitimde, Mesleki Eğitim Güçlendirilecek

Yerel Haberler Doğum yardımları Kurban Bayram’ı öncesi hesaplara yatırıldı

Yerel Haberler Drone Soccer Şamiyonu Çekmeköy’den çıktı

Yerel Haberler TFF’den pankart kararı! Uygulama sona erdi

Yerel Haberler Ticaret Bakanlığından, 170 Bin Firmaya, 1,1 Milyar Para Cezası

Yerel Haberler Aidat düzenlemesinde yeni dönem: Son kararı artık kat malikleri verecek

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021