KATSO Heyetinden TBMM’de ziyaret

Yerel Haberler - 22.05.2026 - 0:00

KARS – BHA 

​KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan öncülüğünde; Meclis Başkanı İdris Acay ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet, DEM Parti Kars Milletvekili ve DEM Parti TBMM Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit ile DEM Parti Iğdır Milletvekili Yılmaz Hun’u meclisteki makamlarında ziyaret etti.

​Kars iş dünyasının temsilcilerini ağırlayan milletvekilleriyle gerçekleştirilen görüşmede, kentin ekonomik geleceğini yakından ilgilendiren hayati başlıklar masaya yatırıldı. 

​Görüşmede, Kars iş dünyasının talepleri ve çözüm bekleyen sorunları doğrudan milletvekillerine iletildi. Kentin kalkınması için siyasi ve bölgesel farklılıklar gözetmeksizin tüm dinamiklerin birlikte hareket etmesi gerektiği belirtilerek, “ortak akıl” ve “iş birliği” mesajı verildi.

​Ziyaret sonrasında KTSO yönetiminden yapılan açıklamada, sergilenen misafirperverlikten duyulan memnuniyet dile getirilerek şu ifadelere yer verildi:

​”Kars’ımızın ekonomik gelişimi, ticari potansiyeli ve iş dünyamızın taleplerine yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik misafirperverliklerinden ve yapıcı yaklaşımlarından dolayı Sayın Gülistan Kılıç Koçyiğit’e ve Sayın Yılmaz Hun’a teşekkür ediyor; Kars’ımız için hep birlikte, ortak akılla çalışmaya devam ediyoruz.”

Yerel Haberler Emiray’ın yeni yolculuğu beyaz perdede

Yerel Haberler Kars’ta imalat sanayisine istihdamı koruma desteği

Yerel Haberler Kırıkkale’de öğrenciler kentin tarihini keşfetti

Yerel Haberler Havalimanlarında 9 aylık yolcu trafiği belli oldu

Yerel Haberler İthal üzüm yerli üreticiyi zor durumda bıraktı

Yerel Haberler Türkiye, enerji yatırımlarını ve uluslararası bağlantılarını artırıyor

Yerel Haberler Yeşilay’dan köy okulunda çocuklara özel etkinlik

Yerel Haberler Kars Ani Örenyeri yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor

Yerel Haberler Beypazarı Ticaret Odasında seçim tarihi belli oldu

Yerel Haberler Anadolu’nun taşlara kazınan tarihi dijital arşive taşınıyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021