Yerel Haberler - 06.11.2026 - 14:25
AFYONKARAHİSAR – BHA
Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde gerçekleşen ve 8 kişinin yaşamını yitirdiği kan donduran silahlı saldırının kurbanları arasında yer alan genç öğretmen Hilal Mete son yolculuğuna uğurlandı. İhsaniye Yukarıtandır Ortaokulu’nda görev yapan ve eve dönüş yolunda menfur saldırının hedefi olarak hayatını kaybeden öğretmen Hilal Mete için Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Gözyaşlarının sel olduğu törende, genç eğitimcinin ailesi, meslektaşları ve sevenleri ayakta durmakta güçlük çekti.
Cenaze törenine; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Naci Aktaş, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, il protokolü, daire amirleri, çok sayıda öğretmen, öğrenci ve vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Vali Naci Aktaş ile Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, merhume öğretmenin kederli ailesine taziyelerini ileterek derin üzüntülerini paylaştı.
Törenin ardından Afyonkarahisar Valiliği resmî hesaplarından taziye mesajı yayımlayarak şu ifadelere yer verdi: “Valimiz Dr. Naci Aktaş ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, hayatını kaybeden öğretmenimiz Hilal Mete’nin Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı. Merhume öğretmenimiz Hilal Mete’ye Yüce Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına, öğrencilerine, meslektaşlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet olsun.”
Hilal öğretmenin naaşı, kılınan namaz ve edilen duaların ardından toprağa verildi.
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 1 milyon kişiye daha ücretsiz sigara bırakma tedavisi
Yerel Haberler Kültür ve Turizm Bakanlığının 2027 bütçesi açıklandı
Yerel Haberler Fransa’da kan depolama tesislerine siber saldırı
Yerel Haberler Bakan Bayraktar: Oruç Reis Pakistan yolunda
Yerel Haberler 34 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 63 tutuklama
Yerel Haberler RTÜK’ten Afyonkarahisar’daki saldırıya yayın yasağı
Yerel Haberler TEM Otoyolu’nda TIR devrildi: 3 şerit trafiğe kapatıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021