Yerel Haberler - 26.07.2025 - 14:08
EROL TAYHAN/DÜZCE-BHA
Kısa adı KASTOB olan Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu tarafından yapılan açıklamada seçimle ilgili yapılan yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmaya yönelik bilgilendirme mahiyeti taşıyan bir açıklamada bulundu. KASTOB Genel başkanı Şatıroğlu “Seçime iki aday olarak girdik, kazanan biz olduk. Hayırlı olsun” dedi.
Karadeniz sivil toplum kuruluşları KASTOB‘un olağan kongresinin 27 Nisan 2025 tarihinde Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Merkezi’nde yapıldığını hatırlatan KASTOB Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, detaylandırarak yaptığı açıklamada şu görüşleri kamuoyunun dikkatine sundu:
“İki başkan adayı olarak katıldığımız kongrede şahsım İsmail Şatıroğlu ve yönetim kurulumuzla beraber seçimi kazanmış bulunuyoruz.
Sonraki aşamada seçimi kaybeden başkan Nevzat Duyar’ın yaşatmış olduğu olumsuzluklara rağmen teslim etmediği karar defteri ve resmi evrakları İstanbul Valiliği sivil toplum ilişkileri müdürlüğü nezdinde yapmış olduğumuz resmi girişimler ve hukuki süreç sonucunda yeniden çıkarmış bulunuyoruz.
Konfederasyonun karar defterini mahkeme kararıyla aldık banka hesaplarımızı açtık ve dolayısıyla yönetim kurulumuzla beraber bugüne kadar yapmış olduğumuz toplantılar ve bir takım çalışmalarla süreç devam etmektedir.
Fakat zaman zaman duyduğumuz konuşmalar ve sosyal medya mecralarında yapılan paylaşımlarla Nevzat Duyar‘ın Genel Başkanmış gibi lanse edilmesi bu son derece yanlıştır!..
Karadeniz’i kucaklayan Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü Karadeniz Konfederasyonu KASTOB’un bu tür yanlışlara müsaade etmeyeceğini bilgilerinize sunmak isteriz. Seçimi kaybeden başkan ve onun yönetimi gerekse ona yakın olan bir takım hemşerilerimizin sosyal medya paylaşımlarında dikkatli olmalarını özenle rica ederim.
Bundan sonraki süreçte bu tür paylaşımlar haberler yapılması halinde gerekli yasal ve hukuki süreç başlayacağını buradan sizlerin bilgisine sunmak isterim!..”
Yerel Haberler Etimesgut Belediyesi’nde zimmet soruşturması: 4 gözaltı
Yerel Haberler Yeni haftada yağış etkisini sürdürüyor
Yerel Haberler Antalya Büyükşehir’e yolsuzluk soruşturmasında yeni gözaltı
Yerel Haberler Üniversitelilerden köy okuluna anlamlı dokunuş
Yerel Haberler Başkan Fatma Betül Sayan Kaya Isparta‘ya geldi
Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası için sahaya çıkacak: Rakip Kosova
Yerel Haberler Alacabel’de kar kalınlığı 5 santime ulaştı
Yerel Haberler Isparta İyi parti il başkanı görevden alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021