Yerel Haberler - 22.11.2025 - 14:45
KARS-BHA
İl Müftü Vekili Abdusselam Aydın başkanlığında yapılan toplantıya; İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, İl Vaizleri, Müftülük Şefi ile merkez ve merkeze bağlı mahallelerde görev yapan Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İl Müftü Vekili Abdusselam Aydın’ın açılış konuşmalarıyla devam etti. Toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından personele duyurulması gereken gündem maddeleri aktarıldı ve il genelindeki din hizmetlerinin daha etkili şekilde yürütülmesi amacıyla çeşitli konular üzerinde değerlendirmeler yapıldı.
İstişare ortamında gerçekleşen toplantı, katılımcıların dilek ve temennilerini iletmesinin ardından sona erdi.
Yerel Haberler Petrol fiyatlarında gerileme
Yerel Haberler Bakan Gürlek duyurdu: e-Avukat uygulaması hizmete alındı
Yerel Haberler Liverpool resmen açıkladı: Salah devri sona eriyor
Yerel Haberler Ebru Eroğlu’na Ret, komutana göreve dönüş
Yerel Haberler Eskişehir’de kent konseyleri buluşuyor
Yerel Haberler Adana’da Yörük Türkmen kültürü konserle yaşatıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021