Yerel Haberler - 22.11.2025 - 14:45
KARS-BHA
İl Müftü Vekili Abdusselam Aydın başkanlığında yapılan toplantıya; İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, İl Vaizleri, Müftülük Şefi ile merkez ve merkeze bağlı mahallelerde görev yapan Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İl Müftü Vekili Abdusselam Aydın’ın açılış konuşmalarıyla devam etti. Toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından personele duyurulması gereken gündem maddeleri aktarıldı ve il genelindeki din hizmetlerinin daha etkili şekilde yürütülmesi amacıyla çeşitli konular üzerinde değerlendirmeler yapıldı.
İstişare ortamında gerçekleşen toplantı, katılımcıların dilek ve temennilerini iletmesinin ardından sona erdi.
Yerel Haberler Kars Emniyetinden karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı kapsamlı bilgilendirme gerçekleştirildi
Yerel Haberler Eğirdir gölü 10 santimetre yükseldi
Yerel Haberler Kars’ta “Polis Moral ve Motivasyon Gecesi” düzenlendi
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021