Yerel Haberler - 08.10.2025 - 8:12
KARS-BHA
Taraflar, “Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı” kapsamında protokol imzalayarak özel gruplara yönelik sosyal ve sanatsal desteklerini artırmayı hedefledi.
İmzalanan protokol çerçevesinde, şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının sanatsal faaliyetlere katılımı teşvik edilecek; resim, müzik, el sanatları ve kültürel etkinliklerle sosyal hayata aktif katılımları sağlanacak.
Protokol törenine Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosunoğlu ile Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Başköylü katıldı.
İl Müdürü Mustafa Tosunoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bu programla, vatanımız için fedakârlıkta bulunmuş kahramanlarımızın yakınlarını sosyal hayatta daha güçlü kılmayı, onlara moral ve motivasyon aşılamayı amaçlıyoruz. Sanatın iyileştirici gücüne inanıyoruz.”
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Başköylü ise, ortak projelerle sosyal bütünleşmenin destekleneceğini belirterek şöyle konuştu: “Sanatla iç içe bir yaşam hem bireysel gelişimi hem de toplumsal dayanışmayı güçlendirir. Bu protokol, değerli vatandaşlarımız için yeni bir başlangıç olacak.”
Program kapsamında eğitimler ve etkinliklerin kısa sürede başlaması planlanıyor.
Yerel Haberler A Milli Takım’dan kritik zafer! Dünya Kupası kapısı aralandı
Yerel Haberler X’te erişim sorunu: Kullanıcılar platforma giremedi
Yerel Haberler Aksaray’da oyun parkları yenileniyor
Yerel Haberler Otomotiv ihracatı 41,5 milyar dolarla tarihi rekor kırdı
Yerel Haberler Aksaray’da trafiği rahatlatacak yeni çevre yolu
Yerel Haberler RATEM Başkanı Gündoğan’dan TİMBİR’e ziyaret: “Yeni dönemde güçlü iş birlikleri kuracağız”
Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası yolunda kritik virajda: Rakip Romanya
Yerel Haberler RTÜK Başkanı Daniş’ten Adalet Bakanı Gürlek’e ziyaret
Yerel Haberler 14 şehirdeki 54 Hazine taşınmazı için özelleştirme kararı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021