Kars’ta “Odam Dershanem” Projesiyle LGS kitapları dağıtıldı

Yerel Haberler - 04.12.2025 - 13:38

KARS – BHA

​Proje dahilinde, öğrencilerin daha donanımlı bir şekilde sınava hazırlanmaları ve başarılarının artırılması amacıyla LGS hazırlık kitap setleri dağıtımı gerçekleştirildi.

​Akyaka’da 10 Öğrenciye Destek

​Projenin ilk adımları, Akyaka Kaymakamlığı tarafından atıldı. Kaymakamlık aracılığıyla, ilçede 8. sınıfta eğitim gören 10 öğrenciye özel olarak hazırlanan LGS hazırlık kitap setleri hediye edildi.

​Dağıtılan kitap setleri, öğrencilerin evlerini adeta bir dershaneye dönüştürmeyi hedefleyen “Odam Dershanem” projesinin temelini oluşturuyor. Bu setler sayesinde öğrencilerin ders çalışma imkanları genişletilerek, sınav motivasyonlarının ve akademik başarılarının yükseltilmesi bekleniyor.

​Vali Polat’tan Eğitime Vurgu

​Kars Valisi Ziya Polat, projenin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin geleceğe güvenle hazırlanmaları için her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

​”Odam Dershanem” projesi ile Kars genelindeki tüm 8. sınıf öğrencilerinin LGS’ye hazırlık süreçlerine katkı sunulması ve eğitimde fırsat eşitliğinin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı

Yerel Haberler Dijital Şiddet ve Siber Zorbalık Paneli Ankara’da gerçekleştirildi

Yerel Haberler ASİAD Heyetinden TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa’ya Ankara ziyareti

Yerel Haberler Hatay İskenderun’da asansör kazası

Yerel Haberler Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Yerel Haberler Kırıkhan MEM şampiyon oldu

Yerel Haberler AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu

Yerel Haberler Hatay Samandağ’da karne sevinci

Yerel Haberler AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi

Yerel Haberler Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021