Yerel Haberler - 13.12.2025 - 7:15
KARS-BHA
Eski Erzurum Caddesi üzerinde bulunan heykelinin bulunduğu alanda gerçekleştirilen anma programı, duygusal anlara sahne oldu.
Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu tarafından organize edilen törende, Haydar Aliyev’in büstüne Azerbaycan Kars Başkonsolosu Zaim Aliyev, başkonsolosluk görevlileri, Kafkas Üniversitesi’nde eğitim gören Azerbaycanlı öğrenciler, akademisyenler, Azerbaycan derneklerinin temsilcileri ve Karslı vatandaşlar tarafından karanfiller bırakıldı.
Katılımcılar, Haydar Aliyev’in Azerbaycan ile Türkiye arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine yaptığı katkıları bir kez daha hatırlayarak saygı ve minnet duygularını ifade etti.
Tören, dua edilmesinin ardından toplu resim çekimiyle sona erdi.
Yerel Haberler TOKİ’den vatandaşlara sahte site uyarısı
Yerel Haberler Barajlardaki su seviyesi artık her gün açıklanacak
Yerel Haberler Kaymakam’dan yeni emniyet müdürüne ziyaret
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 5 bin 970 öğrenciye sıfır atık eğitimi
Yerel Haberler Çevrefest, Güdül’de ilgi gördü
Yerel Haberler İspanyol Basını Çorum’u yazdı
Yerel Haberler Hanımınçiftliği’nde vatandaşlardan başkanlara doğrudan talep
Yerel Haberler Gastronominin Oscar’ı bir kez daha BAÜN’e
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021