Yerel Haberler - 06.04.2026 - 0:00
KARS – BHA
Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen toplantıda, illerde yürütülen güvenlik, asayiş ve kamu düzenine ilişkin çalışmalar ele alındı. Toplantıda ayrıca mevcut durum değerlendirilerek, alınması gereken tedbirler ve kurumlar arası koordinasyon konuları görüşüldü.
Kars’tan toplantıya, İl Emniyet Müdürü Murat Abdullah Tombul ile İl Jandarma Komutanı Yusuf Mutlu Genç de katılım sağladı.
Toplantıda, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmaların daha etkin hale getirilmesi, suç ve suçlularla mücadelede kararlılığın sürdürülmesi ve ilgili kurumlar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konularında önemli değerlendirmelerde bulunuldu.
Yerel Haberler Kars’ta Tarihi Mazlum Ağa Hamamı Turizme kazandırılıyor
Yerel Haberler Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Boyraz Kırıkkale’de ulaştırma vizyonunu anlattı
Yerel Haberler ASBÜ’de 2026-2027 akademik yılı açılış konferansı düzenlendi
Yerel Haberler Kars TSO Meclis Başkanlığına Zülküf Kop seçildi
Yerel Haberler AK Parti Mamak İlçe Başkanı Dalbastı’dan TİMBİR’e ziyaret
Yerel Haberler MHP Lideri Bahçeli’den Türk dünyası mesajı
Yerel Haberler MHP Kars İl Başkanı Ali Okyay, “Siyaset Anlayışımızda Milletimizin Arasında Olmak Esastır”
Yerel Haberler Kars Akyaka’da çiftçiler şeker pancarı başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021