Yerel Haberler - 08.08.2025 - 15:08
KARS-BHA
Kars Ticaret İl Müdürü Bilal Taş, kentteki esnaf ve sanatkârların sorunlarını, çözüm önerilerini ve beklentilerini değerlendirmek amacıyla Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Murat Bakırhan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, esnafın kalkınması adına atılabilecek adımlar detaylı şekilde ele alındı. Görüşmede, esnafın mevcut durumu, yaşadığı sıkıntılar ve çözüm yolları üzerinde duruldu; yerel yönetim ile kamu kurumlarının iş birliğiyle atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.
“Esnafımız için hep birlikte, omuz omuza.” mesajının verildiği buluşmada, Kars’ta ekonomik canlılığın artırılması ve esnafın desteklenmesi için ortak hareket etmenin önemi vurgulandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Murat Bakırhan, kamu kurumlarının sahada esnafla iç içe olmasının önemine dikkat çekti. Ticaret İl Müdürü Bilal Taş ise esnafın kalkınmasının yerel ekonominin temel dinamiği olduğunu belirterek, destek çalışmalarının süreceğini ifade etti.
Yerel Haberler Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
Yerel Haberler İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu
Yerel Haberler Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı
Yerel Haberler Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak
Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu
Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz
Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021