Yerel Haberler - 31.12.2025 - 9:04
KARS – BHA
Kars Ziraat Odası, tarımsal faaliyetlerin aksamaması ve üyelerin hak kaybına uğramaması adına çalışmalarını hızlandırdı. Oda personeli, dosya yoğunluğunu eritmek ve işlemleri yetiştirmek için mesai mefhumu gözetmeksizin, gece geç saatlere kadar büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor.
Yapılan resmi açıklamada, yürütülen yoğun mesainin sağlıklı bir şekilde neticelenebilmesi için üyelerin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiği vurgulandı. Tüm üyelerin dosyalarını en geç 31 Aralık tarihine kadar güncellemeleri gerektiği, bu tarihten sonra yapılacak işlemlerde yaşanabilecek aksaklıklardan odanın sorumlu olmayacağı belirtildi.
Kars Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede personelin fedakârlığına dikkat çekerek şunları söyledi: ”Personelimiz, çiftçilerimizin işlemlerini yetiştirmek için büyük bir emek sarf ediyor. Üyelerimizin göstereceği duyarlılık, bu emeğin karşılık bulması ve işlemlerin sorunsuz tamamlanması açısından çok kıymetli. Tüm üyelerimize şimdiden iş birliği ve anlayışları için teşekkür ediyorum.”
Yerel Haberler Manisa’daki otobüs kazasında can kaybı 12’ye yükseldi
Yerel Haberler TİMBİR Akademi’den yapay zekâ ve gazeteciliğe katkı: Sertifikalı eğitim gerçekleştirildi
Yerel Haberler Bakan Prof. Dr. Memişoğlu: Sağlık ve adaletin ortak amacı insanın haklarını ve iyilik hâlini korumak
Yerel Haberler Etimesgut Belediyesi soruşturmasında 7 kişi tutuklandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021