Yerel Haberler - 02.04.2026 - 0:00
KARS – BHA
Ziyarette hem yürütülen çalışmalar değerlendirildi hem de güvenlik alanında kullanılan yerli ve milli imkânlar yerinde incelendi. Personelle bir araya geldi Vali Polat, komutanlık bünyesinde görev yapan jandarma personeliyle görüşerek yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Özveriyle görev yapan güvenlik güçlerine teşekkür eden Polat, vatandaşların huzur ve güvenliği için yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaptı.
Ziyaret kapsamında özellikle son yıllarda güvenlik birimlerinin envanterine giren yerli ve milli silah, araç-gereç ve teçhizat hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Vali Polat, teknolojik imkânların sahadaki etkinliği artırdığını belirterek, bu yatırımların güvenlik hizmetlerinin kalitesine doğrudan katkı sunduğunu ifade etti. Güvenlikte koordinasyon vurgusu Gerçekleştirilen ziyaretin, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi açısından önemli olduğu değerlendirildi. Daha önceki benzer ziyaretlerde olduğu gibi, güvenlik hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesine yönelik istişarelerin yapıldığı belirtildi.
Vali Polat, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede, kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşların güvenliğinin teminat altına alınmasının devletin temel görevlerinden biri olduğunu ifade etti. Jandarma teşkilatının bu noktada kritik bir rol üstlendiğini belirten Polat, personele görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi.
Yerel Haberler Niğde’de 49,7 milyon TL’lik proje için imzalar atıldı
Yerel Haberler Meteoroloji’den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı
Yerel Haberler Karslı Bahar Yıldırım Avrupa sahnesinde
Yerel Haberler Bakan BAK, Etnospor Kültür Festivali Açılışına Katıldı
Yerel Haberler Erzurum Lisesi’nde bilim ve teknoloji rüzgârı
Yerel Haberler Ankara’da ormanlara giriş yasağı başladı
Yerel Haberler THY’den bayram yoğunluğuna 365 ek sefer
Yerel Haberler Mavi Bayraklı Plaj Sayısı 580’e Yükseldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021