Yerel Haberler - 29.10.2025 - 14:45
KARS – BHA
Toplantıda, il genelinde yürütülen tarımsal çalışmalar, projelerin son durumu ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı. Müdür Aydın, Kars’ta tarım ve hayvancılığın daha verimli hale gelmesi için yürütülen çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.
Katılımcıların görüş ve önerilerinin de alındığı toplantıda, tarımsal üretimin artırılması, çiftçilerin bilinçlendirilmesi ve kırsal kalkınmaya yönelik faaliyetlerin hızlandırılması konularında değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve yeni dönem planlamalarının yapılmasının ardından sona erdi.
Yerel Haberler Kars’ta şampiyon kız futbol takımına valilikte kabul
Yerel Haberler Meteoroloji’den Doğu’da kuvvetli yağış alarmı
Yerel Haberler Artvinspor Kulübü’nden “Bir forma da sen al memleketinin takımına destek ol.” projesi
Yerel Haberler Evliya Çelebi Kırıkkale için ne yazdı?
Yerel Haberler Adalet Bakanlığı’nda görev değişimi: Erdinç Avşar Hukuk İşleri Genel Müdürü olarak atandı
Yerel Haberler Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021