Yerel Haberler - 09.12.2025 - 14:30
KARS-BHA
Kars Belediyesi, Kars Belediye Spor Kulübü ve Kars Kent Konseyi iş birliğiyle yürütülen “Sporla Engelleri Aşıyoruz” projesi kapsamında, Kars Belediye Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı kuruldu.
Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger, 3 Aralık’ın kendi engellerimizi fark etmeye ve onları aşmak için çaba göstermeye vesile olduğunu belirterek, “Engelsiz Şehir Kars” hedefi doğrultusunda çalışmaları kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.
Başkan Senger, engelli bireylerin potansiyellerini ortaya çıkarabilmeleri için gerekli imkanları sunmaya devam edeceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Azim, disiplin ve takım ruhuyla aşılmayacak hiçbir engel yok. Sporu tabana yayarak engelsiz bir toplum inşasına katkı sunmak istiyoruz.”
Kurulan oturarak voleybol takımının, hem spor aracılığıyla farkındalığı artırması hem de engelli bireylerin kendilerini ifade edebilecekleri yeni bir alan oluşturması hedefleniyor.
Kars Belediyesi, engelli bireylerin sosyal hayata tam ve özgür katılımını sağlamak için projelerin artarak devam edeceğini duyurdu.
Yerel Haberler Altın fiyatlarında düşüş sürüyor
Yerel Haberler Gübre krizi iddialarına DMM’den yalanlama
Yerel Haberler Gazete Pazar yeniden yayında: Türk medyasında güçlü dönüş
Yerel Haberler Okullarda ilk ders “finansal okuryazarlık”la başladı
Yerel Haberler Türk Edebiyatının “Yaş Otuz Beş” şairi
Yerel Haberler Hatay’da hırsızlık hükümlüsü yakalandı
Yerel Haberler Altındaki sert düşüş Malatya’da satışları artırdı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021