Yerel Haberler - 01.12.2025 - 11:30
ANKARA – BHA
Peskov, Karadeniz’in uluslararası sularında seyreden “KAIROS” ve “VIRAT” adlı gemilere düzenlenen saldırılara da değindi. Saldırının, özellikle Türkiye’nin egemenliğini ve gemi sahiplerinin güvenliğini hedef alan ciddi bir girişim olduğunu söyleyen Peskov, “Türk karasularında ticari gemilere ve tankerlere yönelik saldırı vahim bir olaydır. Bu durum, Kiev yönetiminin gerçek yüzünü ortaya koyuyor.” ifadelerini kullandı.
Ayrıca Hazar Boru Hattı Konsorsiyumu’nun (CPC) saldırıya uğradığını hatırlatan Peskov, Ukrayna’nın kritik altyapı tesislerini hedef almaya devam ettiğini, Rusya’nın da buna karşı gerekli tedbirleri aldığını dile getirdi.
Sözcü Peskov, geçen yıl devrildikten sonra Rusya’ya sığınan Suriye’nin eski lideri Beşşar Esed’in durumu hakkında ise bilgi paylaşmaktan kaçındı.
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yerel Haberler Dereboğazı ve Döşemealtı’nda can pazarı
Yerel Haberler Beypazarı belediyesi T.S.M Korosu çalışmalara başladı
Yerel Haberler Satılık konut ilanlarına e-Devlet doğrulaması geliyor
Yerel Haberler Beypazarı’nda TYT, AYT ve LGS deneme sınavları düzenlenecek
Yerel Haberler Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021