Yerel Haberler - 23.12.2025 - 13:04
ANKARA-BHA
Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Karadağ makamları Türk vatandaşlarının Karadağ’a vizesiz biçimde girişlerine yeniden imkân tanıyacak. Söz konusu kararın bu hafta içinde yürürlüğe girmesinin beklendiği öğrenildi.
Alınan kararla birlikte Türk vatandaşları, Karadağ’a yapacakları turistik ve kısa süreli seyahatlerde yeniden vize muafiyetinden yararlanabilecek.
Karadağ, bir süredir Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamalarında değişikliğe gitmiş, bu durum seyahat planlamalarında kısıtlamalara yol açmıştı. Yeni düzenleme ile birlikte söz konusu kısıtlamaların ortadan kalkması bekleniyor.
Yerel Haberler Avrupa yaz saatine geçiyor: Saatler bu pazar ileri alınacak
Yerel Haberler Trump’tan İran’a sert uyarı: “Sonuç çok iyi olacak”
Yerel Haberler Kars’ta Nevruz Bayramı coşkusu: Tüm vatandaşlar davetli
Yerel Haberler Malatya’da Genç Girişimcilik Akademisi başlıyor
Yerel Haberler Başkan Gülpınar: “Tüm imkânlarımızı seferber ettik”
Yerel Haberler Başkentliler mesire alanlarında bayramın tadını çıkardı
Yerel Haberler Aksaray Belediyesinde bayramlaşma
Yerel Haberler Galatasaray’dan açıklama: Victor Osimhen ameliyat oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021