Aksaray Haberleri - 14.06.2019 - 11:43
Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kapalı Çarşı ve yakınındaki sokaklarda yıkama ve temizlik çalışması yaptı.
Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kapalı Çarşı içerisinde ve yakınındaki sokaklarda tazyikli su ile yıkama ve temizlik yaptı.
Belediye ekipleri sabahın erken saatlerinde Kapalı Çarşı ve yakınındaki sokaklar da tazyikli su ile yıkayıp temizledi. Yapılan temizliğin ardından Kapalı Çarşı daha temiz bir görünüm kazandı.
Sabahın erken saatlerinde Aksaray Belediyesi ekiplerini gören vatandaşlar; “Aksaray Belediyesi çalışanlarının işlerini öz veriyle ve saat gözetmeksizin yapıyorlar Kapalı Çarşı’nın temizlenmesi için çalışan işçilerin nezdinde Belediye Başkanı Evren Dinçer’ e teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Aksaray Haberleri Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”
Aksaray Haberleri Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”
Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma
Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği
Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Aksaray Haberleri Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte engelsiz hale getireceğiz”
Aksaray Haberleri Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı
Aksaray Haberleri Bakan Göktaş: “Kadınları güçlendirmeye devam edeceğiz”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021