Kapalı Çarşı Rafa Kaldırılacak Proje Değildir

Aksaray Haberleri - 20.11.2017 - 9:43

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Belediyesinin Kapalı Çarşı için hazırlamış olduğu proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aksaray’ın merkezinde bulunan alanlarda düşünülen projelerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizen ATSO Başkanı Koçaş, yapmış olduğu açıklamasında; “Yaklaşık 2 sene önce gündeme gelen Kapalı Çarşı Projesi, yeniden gündeme gelmiş, Belediye Başkanımızın esnaflarla düzenlemiş olduğu organizasyonda paylaşılmıştır. Biz 2 sene önce bu projenin önemini tüm kamuoyu ile paylaştık. Belediyemize de bu noktada projenin hızlandırılması için çağrıda bulunduk fakat proje rafa kaldırıldı ve bugün yeniden gündeme geliyor.

Bugün Kapalı Çarşı Aksaray’ın tam merkezinde bulunan, kamuoyunun en çok uğrama noktalarının başında gelmektedir. Yıllardır bu çarşı üzerinde çeşitli çalışmalar yapıldı fakat tam anlamıyla burası bitirilemedi. Belediye Başkanımız 2 sene önce bu projeyi biteceklerini ve Aksaray’a yakışır bir kapalı çarşı yapacaklarını belirtti. Aksaray İş Dünyası olarak Belediye Başkanının verdiği sözü en kısa zamanda yerine getirmesini temenni ediyoruz. Altını çizerek söylüyorum Aksaray ve Aksaray iş dünyası için öncelikli olan projeler rafa kaldırılmamalıdır. Son olarak bu projenin başlaması durumunda tüm desteğimizi vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyor, saygılar sunuyorum” Dedi.

Aksaray Haberleri Vergi düzenlemelerini içeren teklif TBMM’de kabul edildi

Aksaray Haberleri 33 ilde DEAŞ operasyonu: 233 şüpheli yakalandı

Aksaray Haberleri 5 ilde “sahte banka reklamı” operasyonu: 18 gözaltı

Aksaray Haberleri Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret

Aksaray Haberleri Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”

Aksaray Haberleri Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı

Aksaray Haberleri Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı

Aksaray Haberleri Ankara’nın ilk ve en büyük kış festivaline geri sayım başladı

Aksaray Haberleri Kültepe Kaniş-Karum’da ilk kez mozaik kalıntılarına rastlandı

Aksaray Haberleri İzmir’de suç örgütü propagandası yapan 30 şüpheli gözaltına alındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021