Aksaray Haberleri - 06.05.2019 - 11:34
Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kapalı Çarşı’nın daha temiz ve ferah bir görüntüye kavuşması için temizlik çalışması yaptı.
Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kapalı Çarşı içerisinde tazyikli su ile yıkama yaptı.
Belediye ekipleri sabahın erken saatlerinde Kapalı çarşıya girerek tazyikli su ile her yeri yıkayıp temizledi. Yapılan temizlik ile Kapalı Çarşı daha ferah ve temiz bir görünüm kazandı.
Kapalı Çarşının sabahın erken saatlerinde yıkanarak temizlendiğini gören vatandaşlar ve kapalı çarşı esnafı; “Belediyemizin şehir genelinde ve çarşı merkezinde yaptığı temizlik çalışmalarını memnuniyetle karşılıyoruz. Temizliğe verdiği önemden dolayı Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştular.
Aksaray Haberleri Çocuk akademileri yıl sonu programı muhteşem finali
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5,3 milyar dolarlık dev finansman
Aksaray Haberleri Malatya TSO’dan e-ticaret ve dijital markalaşma eğitimleri
Aksaray Haberleri Gülistan Doku dosyasında kritik nakil
Aksaray Haberleri İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Etkinlikleri Başladı
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021