Kamuya 374 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atanacak

Üst Manşet - 04.07.2022 - 11:14

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca 5 Temmuz 2022’de (yarın) kamu kurum ve kuruluşlarındaki 374 kadroya şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarındaki 374 kadroya noter huzurunda eğitim durumlarına göre şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın da katılımıyla 5 Temmuz 2022 Salı günü atama töreni düzenlenecek.

 

Törende kamu kurum ve kuruluşlarındaki avukat, arkeolog, büro personeli, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, diyetisyen, eczacı, fizyoterapist, hemşire, Kur’an kursu öğreticisi, mimar, mühendis, öğretmen, redaktör, sağlık memuru, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, teknisyen, tekniker, veteriner hekim, hizmetli ve sürekli işçi unvanlarındaki toplam 374 kadroya atama yapılacak.

Bu atamayla bugüne kadar kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısı 47 bin 437’ye ulaşacak.

Atama sonuçları aynı gün saat 18:00 itibarıyla https://sosyalatama.aile.gov.tr/ adresinden öğrenilebilecek.

Üst Manşet Paylaş “Davraz, En Güvenli Kayak merkezi olma özelliğini güçlendiriyor”

Üst Manşet Papa 14. Leo’nun Türkiye ziyareti: Diplomasi, tarih ve stratejik mesajlar

Üst Manşet Beypazarı trafik kazası 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı

Üst Manşet Yurdun bazı kesimlerinde kar etkili oldu

Üst Manşet Yavuz Ağıralioğlu Adıyaman’dan seslendi: “Apo’ya umut, milletimize kâbus oldunuz”

Üst Manşet Basit usulden gerçek usule geçecek mükelleflere geçiş kolaylığı

Üst Manşet Kars36 Spor, Nusaybin Belediye Spor deplasmanında puan arayacak

Üst Manşet Gazze’de can kaybı 70 bin 654’e çıktı

Üst Manşet Fatih Erbakan: Terör konusunda çözüm referandumdur

Üst Manşet Gümüş fiyatları zirveyi gördü, haftayı rekorla kapattı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021