Aksaray Haberleri - 02.10.2015 - 9:02
Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme ve Kadın Aktivite Merkezinin tanıtım standını ziyaret etti.
Yeni dönemde açılacak kurslar hakkında bilgi alarak kursiyerlerin yaptığı el emeği ürünleri inceleyen Ataklı, Aksaray’da hanımların her alanda kendini geliştirdiğini belirterek büyük sabır ve maharet isteyen süsleme ve hediyelik eşyaların üretiminde kadınların çok önemli işler başardığını söyledi.
AKMEK görevlilerine başarılar dileyen Adile Ataklı, kurslarda bilgisayar, çeyiz ürünleri, giyim, kurdele nakışı, çini, porselen boyama, kağıt rölyef, yağlı boya resim, takı tasarımı gibi aile bütçesine katkı sağlayacak veya meslek olarak da yapılabilecek eğitimler sunulduğunu bu nedenle Aksaraylı bayanların gerek AKMEK kursları gerekse Halk Eğitim kurslarına katılmaları gerektiğini; kadınlara yönelik yapılan çalışmaları da önemsediklerini ve desteklediklerini belirtti.
Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu
Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021